AC Milan vinder 3-1 over Verona efter dobbelt mål af Rafael Leão

Comentarios · 440 Puntos de vista

AC Milan og Verona spillede i 38. runde af Serie A. Dette var den sidste Serie A-kamp mellem de to hold, og AC Milan spillede med en masse sjov og vandt 3-1, deres tredje sejr i træk, efter at have tabt til Inter Milan i semifinalen i Champions League, og før det til Spezia i Serie A.

Kampens første mål faldt i det 45. minut, da Olivier Giroud, iført AC Milan trøje nummer 9, scorede til 1-0 på et straffespark. Kampen stod 1-1, og på dette tidspunkt føltes det, som om der ikke ville komme flere mål, men til min overraskelse scorede det stærke AC Milan to mål mere hurtigt efter hinanden, med en dobbelt scoring af Rafael Leão. Timingen af disse to mål kan betragtes som en shutout og hjalp med at forsegle sejren for AC Milan. Det første mål kom i det 85. minut, da Rafael Leão tog et skud fra forsiden af feltet og scorede fra en delikat vinkel, der måske ikke var blevet scoret, hvis den havde været lidt skæv, hvilket gav AC Milan 2-1. Veronas målmand og spillere skyndte sig at opsnappe bolden, men det gav Rafael Leão chancen for at skyde i det tomme mål og give AC Milan en 3-1 sejr.

Det var en fantastisk kamp, så du den? Børnetøj Udsalg Du er velkommen til at kommentere nedenfor, og hvis du gik glip af den live, så hold øje med replay-videoen, hvor du kan se kampen.